понеділок, 14 березня 2011 р.

"Наркоманія - проблема суспільства"


    «Наркоманія - проблема суспільства»- під такою назвою відбувся конкурс на атинаркотичну тематику до Всесвітнього дня боротьби з наркоманією, ініціатором проведення якого була Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста.
    1 березня 2011 року студенти Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій  представили свої кращі презентації, фото та відеоматеріали  з проблем наркоманії .  Мета цього заходу: пропаганда і формування здорового способу життя без шкідливих звичок та залучення молоді до обговорення  актуальних проблем сучасності.
На огляд комісії ( із числа зав.кафедри ТІСІТу-Ходорчук Анастасії Яківни, керівника патронажної служби ТООТЧХ-Кокіс Марії Миколаївни, лікаря-методиста КУТОР «Центр Здоров’я»- Зарусінського Андрія Сигізмундовича та спеціаліста по роботі з молоддю ТООТЧХ Магери Тетяни Володимирівни)  було представлено 10 робіт студентів 3-4 курсів напрямку «Соціальна робота» на антинаркотичну тематику.
     Учасниками конкурсу порушувалися такі теми:
- поняття  
Всі роботи виконані на високому рівні, згідно поставлених вимог до даного виду робіт, тому визначити переможця було дуже важко.
Після підведення підсумків конкурсу, найкращі роботи Задорожної Ірини, Михайленко Наталії та Вільчинської  Лілії  відзначені грамотами та пам’ятними подарунками. Усім учасникам  вручені заохочувальні призи.
   Після завершення конкурсу було висунуто пропозицію про створення мобільної групи із числа конкурсантів, з метою проведення інформаційно-пропагандистських заходів серед учнів ЗОШ та ПТУ.

 Матеріал підготували:  керівник патронажної служби Кокіс Марія Миколаївна,
                         провідний  спеціаліст по  роботі з молоддю Магера Тетяна Володимирівна























Немає коментарів:

Дописати коментар