середу, 15 грудня 2010 р.

Тернопільська організація Товариства Червоного Хреста більше десяти років тісно співпрацює з Тернопільським міськрайонним центром зайнятості з питань допомоги одиноким людям похилого віку та хворим

Наша організація приходить на допомогу в скрутну хвилину, коли ні держава, ні хтось інший не спроможний протягнути руку помочі, надати безкоштовну та безкорисну допомогу.

На обліку в Тернопільській міській організації Товариства Червоного Хреста знаходиться понад 1300 одиноких людей похилого віку, які потребують сторонньої допомоги та систематичного догляду. Для надання якісних послуг не вистачає рук та фізичної змоги, адже колектив наш маленький (15 патронажних медичних сестер). На допомогу нам прийшов Тернопільський міськрайонний центр зайнятості.

Спільно з центром зайнятості ми організували для безробітних оплачувані громадські роботи з догляду за особами похилого віку за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Так, упродовж 2001-2010 років понад 2700 безробітних брали участь у цих роботах. Вони допомагали нашим підопічним у побуті, купували продукти харчування, промислові товари та медикаменти, доставляли додому гарячі обіди, прибирали приміщення, сприяли у вирішенні соціально-побутових питань, доглядали за хворими та оплачували їх комунальні платежі тощо. Це дуже вагома допомога.

Колектив Тернопільської міської організації Товариства Червоного Хреста висловлює щиру вдячність директору та колективу міськрайонного центру зайнятості, всім працівникам Тернопільської обласної служби зайнятості за їх професіоналізм та відповідальність, за плідну співпрацю, небайдужість, милосердя і співчуття до наших одиноких людей похилого віку.

Т.Лех, голова президії правління Тернопільської міської організації Товариства Червоного Хреста

За матеріалами: ПРО ВСЕ

Немає коментарів:

Дописати коментар