середу, 16 лютого 2011 р.

Акція 15 лютого 2011р. "Запали свічку-допоможи дітям"


15.02.2011 на Театральному майдані м. Тернополя було проведено акцію
« Запали  свічку - допоможи дітям » до Міжнародного дня онкохворої дитини. 


Організаторами акції були волонтери гематологічного відділення дитячої комунальної лікарні. Активно  долучилися до цієї благородної справи працівники та волонтери Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста , зокрема, волонтерський загін «Добрі серця» Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій та КУТОР «Центр «Здоров’я»».
    Як  розповідає Голова координаційної ради волонтерів-лідерів при 
ТООТЧХ- Магера Тетяна: «Ця акція не може залишити нікого байдужим!  Онкохвора дитина має право на життя . Ми зобов’язані допомогти й підтримати таких дітей, дати надію їм та їхнім родичам».
     На майдані волонтери роздавали листівки, санітарно-освітню літературу та збирали кошти на медобладнання  для цього відділення .Особливо зворушливим було гасло акції «Надія-є!», яке зеленими свічками виклали волонтери. А всі, кому не байдужа доля цих дітей, запалювали червоні свічки
як вияв співчуття та милосердя .
    Ця акція тривала лише 4 години, але вона збудила у людських серцях співчуття та бажання допомогти цим дітям. Разом  було зібрано близько 9 тисяч гривень, які будуть передані для придбання  медичного обладнання гематологічного відділення дитячої комунальної лікарні.
     Такі акції плануються і надалі. Зокрема, 19 лютого 2011 р.   в ТРЦ «Подоляни» буде проводитись благодійна виставка - ярмарка виробів дітей,
які потребують допомоги. Не залишайтесь байдужими до чужого горя!
  Усіх, хто милосердя не згубив,
Нехай Святий Господь благословляє,
І щоб великий світ Вас так любив, як мати діточок своїх кохає!
За Вашу щедрість, доброту
Хай Бог віддячить Вам у цьому світі!

Немає коментарів:

Дописати коментар